Bjursås Skicenter
Aktuellt   Veckans meny   Kontakt   
Följ oss på Facebook

Fest & högtid

Fest & högtid


Ska vi sticka ut hakan vågar vi påstå att Dössberget och Bjursås har sällsynt fina förutsättningar för att sätta guldkant på er högtid!

Lokalerna och utsikten är en höjdpunkt i sig. Sommartid tas kanske fördrinken på stora altanen - skulle vädergudarna inte vara med så finns även lämpligt förmak inomhus. 

Restaurangen med sina olika avdelningar gör att det finns bra ytor för festens olika inslag, men även för det mindre sällskapet att ha ett eget rum även under värdshusets ordinarie öppethållande.   

...och vill man vara ute i grönskan finns Sommarköket med drygt 100 sittplatser under segeldukstak. Det finns helt enkelt en massa alternativ!

I omgivningarna finns Dössbergets hela utbud av fina miljöer och platser. Det är både populärt för vigslar och dop - men även för att rama in en företagsfest eller ge möjlighet för barnen att smyga iväg och leka under en lång måltid. 

Nedanför backen ligger Bjursås vackra kyrka, ett par kilometer bort ligger Bjursås Skicenter med boende för upp till 200 personer, restauranger (som bl.a. går att abonnera för brunch) och aktiviteter. 

Berätta för oss vad ni har för drömmar så gör vi ett förslag hur de kan förverkligas på Dössberget!

Kontakta oss

Dössbergets Värdshus
Proselins väg 8
790 21 Bjursås

Hitta till oss

INFO@DOSSBERGET.SE

Tel:
023-507 37

Våra partners

Till Facebook