Bjursås Skicenter
Aktuellt   Veckans meny   Kontakt   
Följ oss på Facebook
1

VÄLKOMMEN TILL BERGET!

Helårsöppna Dössbergets Värdshus. Aktiviteter uppbygda kring dalarnas äldsta hembyggdsgård för gammal som ung. Allt inramat av den härlig utsikten. Evenemang. Här händer saker året om!

I kalendern nedanför ser ni evenemangsdatum, och genom att klicka på knappen kommer ni till aktuella öppettider & meny.

 

ÖPPETTIDER & MENY

FEST & HÖGTID

Omgivningarna och utsikten på Dössberget är unik. Värdshuset har stor vana att hjälpa till att fira högtider, ordna konferenser och företagsevenemang.

Vi har även logi för upp emot 200 personer i närområdet.

Läs mer genom att klicka på länkarna Fest & Högtid eller Grupp & Konferens ovanför. 

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE

Dössberget är ett uppskattat utflyktsmål. Vi har stor vana att ta hand om grupper och erbjuder rundvisningar, lunchpaket etc beroende på era intressen och önskemål.

 

eller ring oss på
023-507 37

 

Välj din vecka

Vecka 9

Skidåkning
Backar och liftarna är öppna måndag till söndag. Kvällsåkning tisdag och torsdag.

Längdspår är draget i Sörskog och på elljusspåren. Vi drar även sjöspåret och Döss-spåret när det är rätt is- och snöförhållanden.

För mer information om backar, liftar och spår klicka in på Just nu.

Shopen & hyran
Shopen är öppen dagtid måndag - söndag och kvällstid när det är kvällsskidåkning. Här får du hjälp med både utrustning, skipass - och lite smått & gott om blodsockret har fått sig en dipp (godis och dricka).

Skidskola
Måndag - tisdag och fredag - lördag har i gruppskidskola. För att boka snowboard, längd eller privatlektioner - läs mer på Göra & Äta / Skidskola.

Mat & fika dagtid
I Brasserie Bju' Inn hittar ni hemlagad lunchbuffé och god fika sju dagar i veckan.

I Värdshuset Bäverhyddan köper ni våfflor, lättare maträtter och fika i lugns värdshusmiljö. Vecka 9 öppet  måndag-söndag.

Afterski & mat kvällstid
I Värdshuset Bäverhyddan är det afterski med levande musik lödag från kl. 15.00. Övriga dagar spelar vi gamla klassiker och håller öppet om man vill avsluta dagen med en våffla, fika eller öl.

På fredag och lördag från kl. 18.00 dukar vi fram buffé. Förboka gärna i receptionen eller i Värdshuset!

Relax & övriga aktiviteter
Relaxen är öppen måndag, onsdag, fredag och lördag. Då relaxen är mycket populär tar receptionen emot förbokningar så att ingen ska behöva vända i dörren (vi tar in max 25 personer per pass). Tider som går att boka är 15.00-16.45, 17.00-18.45 och 19.00-21.00. Vänligen respektera att det är obligatorisk förbokning.
Utöver ovanstående dagar/tider så är relaxen möjlig att privatboka i tvåtimmars-omgångar alla dagar. Kostnad 2.500 kr. Bokas minst 1 vecka i förväg.

Bjurre kommer på besök onsdag och lördag kl 14.00 i södra området (vid barnområdet). Med lite tur har han med kola och bjuder på! (Kostnadsfri aktivitet.)

Slalomtävling för hela familjen och alla färdighetsnivåer går av stapeln på lördag kl 13.00 vid Knapp-liften i södra området. Här vinner den som har så lik tid som möjligt i två åk. Lika mycket list som åkskicklighet - hela familjen kan tävla mot varandra! (Kostnadsfritt.)


Vi lägger kontinuerlig till saker vartefter vi närmar oss den aktuella veckan. Vi måste även reservera oss för justeringar och felskrivningar. Information finns även att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

 

Öppettider

Öppettider
Alla dagar 10.00 - 17.00.

Lunch serveras vardagar 12.00-15.00 alla dagar. Övrig tid serveras kaffe, bakverk och glass.

Vissa dagar har vi särskilda evenemang med extra öppetttider eller ibland är det abonnerat så att det är stängt för allmänheten. Se kalendern för information om avvikande öppettider eller slå oss en signal.

Välkomna!

 

WEBKAMERA & AKTUELLT

Kontakta oss

Dössbergets Värdshus
Proselins väg 8
790 21 Bjursås

Hitta till oss

INFO@DOSSBERGET.SE

Tel:
023-507 37

Våra partners

Till Facebook