Bjursås Skicenter
Aktuellt   Veckans meny   Kontakt   
Följ oss på Facebook
1

VÄLKOMMEN TILL BERGET!

Helårsöppna Dössbergets Värdshus. Aktiviteter uppbygda kring dalarnas äldsta hembyggdsgård för gammal som ung. Allt inramat av den härlig utsikten. Evenemang. Här händer saker året om!

I kalendern nedanför ser ni evenemangsdatum, och genom att klicka på knappen kommer ni till aktuella öppettider & meny.

 

ÖPPETTIDER & MENY

FEST & HÖGTID

Omgivningarna och utsikten på Dössberget är unik. Värdshuset har stor vana att hjälpa till att fira högtider, ordna konferenser och företagsevenemang.

Vi har även logi för upp emot 200 personer i närområdet.

Läs mer genom att klicka på länkarna Fest & Högtid eller Grupp & Konferens ovanför. 

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE

Dössberget är ett uppskattat utflyktsmål. Vi har stor vana att ta hand om grupper och erbjuder rundvisningar, lunchpaket etc beroende på era intressen och önskemål.

 

eller ring oss på
023-507 37

 

Välj din vecka

Vecka 10

Liftarna är öppna 9.30 - 15.30 alla dagar. Tisdag och torsdag är det kvällsåkning 18.30-20.30 i södra området!
På söndag kommer Södra Dalarnas Cup anordnas på anläggnigen.

Receptionen öppen dagligen 9.00 - 17.00

Skidshopen öppen 9.00 - 16.00, kom förbi så hjälper vi dig både med utrustning och skipass. Här hittar du även våra fina Bjursås-kläder och första-hjälp om blodsockret dippar (godis).

Skidskolan har tvådagars-grupper månd - tisdag samt fredag - lördag. Kom ihåg att föranmäla!. Möjligheter finns även till privatlektioner, dessa måste förbokas!

Brasseriet öppnar med nybakta bullar en halvtimme innan liftarna rullar igång och håller sen öppet en halvtimme efter att liftarna stängt. 
Värdshuset öppnar till lunch fredag, lördag och söndag.
Förutom vår supergulasch - efter noggrant testande har vi själva utnämnt den till skidsveriges godaste : )  - så serverar vi våfflor och goda mackor.
Fredag och lördag kvällar serverar vi god och vällagad buffé i Värdshuset.
Håll även utkik efter temakvällar, Tälgsten är stalltipset - brukar vara uppskattat!
After ski varje lördag

Våra aktiviteter

Relaxen är öppen onsdag, fredag och lördag. Tider som går att boka är 15-16.45, 17-18.45 och 19-21 med undantag för onsdag då går det endast att boka de två första tiderna. Obligatorisk förbokning av relaxen. Då familjerelaxen är mycket populär tar receptionen alltid förbokning på tider i god tid innan er vistelse eller sistaminutenplatser. För att inte det skall bli trångt har vi max 25 platser per pass samtidigt, inkl barn. Förutom förbokning så är den möjlig att boka i tvåtimmars-omgångar alla dagar (bokas minst 1 vecka i förväg).

Vi lägger kontinuerlig till roliga saker vartefter vi närmar oss säsong! Justeringar kan även ske för att något utgår. Senaste information finns alltid att få på plats i skidshopen och receptionen - eller genom att slå en signal på 023 - 77 41 77.

 

Öppettider

Öppettider
Alla dagar 10.00 - 17.00.

Lunch serveras vardagar 12.00-15.00 alla dagar. Övrig tid serveras kaffe, bakverk och glass.

Vissa dagar har vi särskilda evenemang med extra öppetttider eller ibland är det abonnerat så att det är stängt för allmänheten. Se kalendern för information om avvikande öppettider eller slå oss en signal.

Välkomna!

 

WEBKAMERA & AKTUELLT

Kontakta oss

Dössbergets Värdshus
Proselins väg 8
790 21 Bjursås

Hitta till oss

INFO@DOSSBERGET.SE

Tel:
023-507 37

Våra partners

Till Facebook